PROJEKTLEDARE

Som projektledare på Workman Event har du ett mycket brett ansvarsområde i hela projektprocessen. Du erbjuds ett arbete med intressanta och varierande projekt. Det är ett omväxlande och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med sunda värderingar och god sammanhållning.

Du hanterar projekt/produktions-planer, kalkylering, order, offert & fakturering samt ekonomisk uppföljning. Du projektleder och samordnar den interna produktionen med stöd av våra grafiska formgivare, projektsäljare, produktionsledare samt samordnar externa leverantörer. Du har ofta flera projekt igång samtidigt, men givetvis i olika faser. Projektkoordinatorer finns som resursstödjare under hela processen.

Som projektledare tillhör du även ett samarbetande team med andra projektledare, detta ger teamet fördelar att internt omfördela resurser samt att vi hjälper varandra med att dela erfarenheter och kunskaper.

Till sitt stöd har man utöver arbetsgruppen ett komplett team av produktionspersonal som sköter det operativa arbetet på mässor och event. Eftersom vi är en helhetsleverantör och har allt ”in-house”, med fullt utrustat snickeri, grafisk produktion samt lagerlogistik sker mycket kommunikation där emellan.

För att trivas och bli framgångsrik i rollen som projektledare genomför du ditt arbete med stort engagemang och en stark drivkraft i att nå resultat samt har en hög grad av affärsmässighet. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att inspirera andra samtidigt som du är en lagspelare som smidigt och flexibelt samverkar med andra för att nå gemensamma mål. Vi tror även att du har en säljande personlighet.

Läs allt om tjänsten här!

PROJEKTKOORDINATOR!

Som Projektkoordinator hos oss är det viktigt att du har lätt för att kommunicera både internt med våra projektledare & projektsäljare samt våra kunder i direktdialog, via telefon och via e-post.

Du måste se positivt på och trivas med att hålla många processer rullandes samtidigt. Du kommer att växla mellan flera olika projekt hela dagarna och det är viktigt att du inte uppfattar det som stressande eller rörigt utan som en härlig utmaning!

För att klara rollen som Projektkoordinator ställs HÖGA krav på dina datorkunskaper, där du måste kunna arbeta snabbt och enkelt, strukturerat, hantera filer/dokument och följa vår dokumentstruktur för samtliga dokument som hanteras genom hela projektprocessen.

Du behöver även ha en hög social kompetens, vara stresstålig och kunna klara av att våga ställa frågor och vara lösningsorienterad.

Vi hjälper till att internutbilda dig i gällande teknikspecifika områden gällande mässor och utställningar, det underlättar om du har en grundläggande förståelse för tekniska lösningar, gärna med bygg/snickeri/konstruktion som bakgrund eller motsvarande.

Erfarenhet inom mässor och utställningar är klart meriterande.

Läs allt om tjänsten här!