Produktionsansvarig till Åbymässan Göteborg

Workman ÅBY – Teknisk avdelning på Åbymässan i Göteborg

Vi driver och förvaltar i egenskap som teknisk avdelning Åbymässan, Göteborg (samt Kistamässan, Stockholm) med produktioner, service & tjänster vad det gäller mässans utställningar, mässor, fester, konferenser och olika event. Åbymässan är en multiflexibel fullserviceanläggning i Mölndal, strax utanför Göteborg. Mässanläggningen är den nyaste av Easyfairs anläggningar, Nordens ledande mässarrangör

Rollen som Produktionsansvarig på Åbymässan

Som produktionsansvarig är du en stor del av anläggningens drift och ska upprätthålla god kvalité i produktionen med arbetsfördelning, planering och arbetsledning för personal och ditt produktionsområde.  Vi ser dig som en person som är starkt lösningsorienterad, vill ta ansvar och har ett arbetssätt och förmåga där du kan leda ett flertal medarbetare i produktion. Du behöver vara lyhörd samt kunna delegera. Du måste vara dynamisk och anpassningsbar som ger flexibilitet då inget projekt är det andra likt. Det kan även förekomma i din roll att du ingår i vår produktion utan arbetsledaransvar.

Vara med och utveckla Workman Åby AB

Åbymässan är nystartad och vi jobbar ständigt med att ta fram rutiner och arbetssätt, din roll som Produktionsansvarig på Åbymässan kommer en viktig del vara att ta fram vissa rutiner och arbetssätt.

Beskrivning av tjänsten som Produktionsansvarig Workman Åby

Som produktionsansvarig på Workman Åby har du ett mycket brett ansvarsområde i hela produktionsprocessen. Arbetsområdet sträcker sig från start i ett projekt med personalplanering, logistikplanering till praktisk operativ arbetsledning under projektets genomförande för att avslutas med uppföljning av projekten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt.

Du erbjuds ett arbete med intressanta och varierande projekt.
Det är ett omväxlande och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med sunda värderingar och god sammanhållning.

Läs allt om tjänsten här!