Sveriges största helhetsleverantör inom mässor, utställningar & events!

Vi kan allt om mässor och utställningar som är värt att veta & kunna!
Vi är ett rikstäckande företag med kontor & produktion både i Stockholm och Göteborg.

Med ett gigantiskt uthyrningssortiment för att nämna en del exempel, har vi 3000 stolar av samma sort, kilometervis vägg för utställningar, extremt stort uthyrningssortiment av möbler, soffor, podier, diskar, stolar etc.

MÄSSOR/UTSTÄLLNINGAR, EVENTS OCH EVENEMANG

SNICKERI
Ett fullt utrustat snickeri med stora kompletta lack och CNC maskiner som vi bl.a använder till möbel och inredningsproduktion.

GRAFISK PRODUKTION
Storformat skrivare, Skärplotter, Helfolieringar, Roll-ups, pop-up.

Med 100% fullt modernt utrustad maskinpark löser vi allt från mindre dekaler till heltapetserade väggar, eller vepor/banderoller som är meterlånga/breda. Vidare kan vi producera utfrästa bokstäver, texter, logotypes i massor av olika material som, trä, plexi, aluminium, papp, frigolit etc. Här tillverkar vi också butikställ, exponeringsprodukter i olika material. Skärmväggar och avskärmningar är mycket efterfrågat i dessa tider – vi Corona-anpassar företag.

LAGER, LOGISTIK & UTHYRNINGSPRODUKTER
Vi producerar och monterar/nedmonterar mäss-utställningen. Levererar uthyrningsprodukter på plats och hämtar tillbaka efter hyresperioden.  Vi tillhandahåller även lager och distributionstjänster för olika företag

LJUD, LJUS, BILD och STUDIO
Vi har en fullt utrustad STUDIO färdig för streaming och videoinspelningar. Tross, och lampor och belysningslösningar. LED-väggar, LED-lampor. Konferensteknik och tekniker

PRODUKTIONSPERSONAL
Vår kompetenta produktionspersonal bygger upp hela mässor/utställningar/montrar som väggar, mattor, belysning. Vi producerar över hela landet.

PROJEKTLEDARE, ARKITEKTER, INREDARE
Projektledaren är den kontaktperson som ni som kund har all dialog med. Hen förmedlar all kommunikation till vår interna projektprocess – ni får ett ”nyckelfärdigt” projekt levererat av oss.

 

Nedan är ett galleri med Album
Klicka vidare på varje bild för att se albumets samtliga foton.

Visa:AllaTotalleverantörMontrar / UtställningarEvent / EvenemangInredning / SnickeriExponeringar / Skyltar